Meet&Work Floriade

2 maart zijn de studenten van Aeres MBO 3&4 onder leiding Anne Hein Gietema (docent) en Willem Korstanje (Eyk Groep Almere) met de aanlegwerkzaamheden gestart op het Floriade terrein.

Het is de bedoeling dat onze studenten meewerken aan het tot stand komen van een tuin waar Aeres VMBO, MBO en HBO gasten kunnen ontvangen tijden de Floriade die vanaf 15 april tot 15 oktober publiekelijk is geopend.

Verder werken de student met vele materialen die duurzaam zijn geproduceerd en of biobased zijn geproduceerd. Zo werken we met elkaar een Adaptieve en duurzame tuin.

Firma’s zoals Ecolan zwemvijvers, Metten bestratingen, Heicom , diverse boomkwekerijen , Langschaar prairy tuinen en vele andere leveranciers van tuinproducten stellen hun producten kosteloos beschikbaar voor ons en onze studenten om vervolgens het publiek te laten zien wat er allemaal voor hun mogelijk met het “Urban Nature gevoel”.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email