Project Babytuin met Donker Spelen

Afgelopen periode hebben studenten van Aeres ontwerpen gemaakt van een babytuin voor de kinderopvangorganisatie Kidsfirst. De uitdaging is geïntroduceerd door Donker Spelen, een onderdeel van Donker Groep, en uitgerold bij de hogere klassen van de BOL en BBL.

De opdracht: “Maak voor de organisatie kinderopvang Kidsfirst een ontwerptekening voor een babytuin (0-2 jaar)”.  De opdracht moet voldoen aan de beleving van kinderen tussen de 0 en 2 jaar. Studenten van Aeres hebben zich voorbereid, ingelezen en zich georiënteerd op deze, voor hen nieuwe, materie. Er zijn door Donker introductielessen en voorlichting gegeven en de studenten zijn met deze kennis voortvarend aan de gang gegaan met het ontwerpen. Na twee presentatieochtenden voor de opdrachtgever Kidsfirst is een winnend ontwerp gekozen. Jetstje van de BBL heeft het winnende ontwerp gemaakt. Haar plan wordt door de firma Donker Groep en studenten van Aeres aangelegd bij locaties van Kidsfirst.

Het was en is een mooi project waarbij studenten uitgedaagd worden om met echte opdrachten aan de slag te gaan.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email