Meet&Work

Om het groene vak te promoten bij potentiële groene vakmensen kunnen deze mensen een korte periode meewerken in het bedrijf: Meet&Work. Dit is vooral gericht op individuele VMBO- en HAVO-leerlingen en zij-instromers. De Meet&Work kan tot stand komen via de projectleiders van de Groene Hotspot of ontstaan uit een Meet&Greet of [email protected].

Ook vallen de docentenstages hieronder. Docenten van de groene opleidingen in het VMBO en MBO werken dan een korte periode mee op een bedrijf. Op basis van hun leervragen kijken en doen ze mee met het bedrijf en nemen de opgedane ervaring mee terug naar school. Op die manier kunnen de scholen hun onderwijsaanbod goed afstemmen op wat er op de bedrijven speelt. Door de verbinding die de docent met het bedrijf maakt kunnen ook vervolgactiviteiten ontstaan, zoals een [email protected].

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email