Meet&Go

Bedrijfsbezoek studenten Terra Meppel aan Snoek Puur Groen. Voor de open dagen van Terra mbo eind januari 2022 zijn 3 studenten op pad geweest om hun tuinontwerp te laten checken door een professional. In dit geval zijn de heren naar Grou gereden om Dempsey Visser, 3D artist en ontwerper, te ontmoeten. Aan hem de vraag wat hij vond van hun ontwerp en wat hij hen zou adviseren eventueel anders te doen.

Het tuinontwerp wordt gerealiseerd en aangelegd bij Terra mbo in Meppel om als showtuin te dienen voor de open dagen. Dempsey heeft de heren inzichten gegeven in het lichtplan en heeft hen een beeld gegeven bij zijn manier van werken. Daarbij heeft hij uitgelegd hoe de processen verlopen van contact met de klant, tot ontwerp, tot opdracht krijgen en uiteindelijk het opleveren van de tuin of ingerichte buitenruimte. Matcht het beeld van de klant met het gemaakte ontwerp en het uiteindelijke resultaat.

Naast het primaire doel, feedback krijgen van een professional op het tuinontwerp, hebben de heren van Jurrian Louis nog een rondleiding gekregen op de locatie waar aanleg en onderhoud van Snoek Puur Groen gevestigd is. Voor de heren een compleet beeld van een veelzijdig hoveniersbedrijf.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email